pEnGikOt

Tuesday, October 27, 2009

::n_n::

Hai everyone....nampaknya kita dah di penghujung bulan 10 kan...cepat betul masa berlalu...Banyak pahit manis yang kita dah lalui sepanjang tahun ni.... Azam yang kita buat untuk tahun ni pun ada gak yang xtercapai lagi kan,,, Kalau ada yang dah tercapai Alhamdulillah...for those yang belum cepat2 la make it happen yaa....=)


Hidup ini terlalau singkat untuk di bazirkan...and yes I do regret for what I have done before this, but well....semua orang pernah buat salah and benda bodoh kan...nama pun “├Ârang muda, darah panas”..hehe;p But for me kalau iye pun nak wat benda bodoh, pliz la jangan menyusahkan orang lain....


Memang dalam hidup ini kita tak akan dapat semua yang kita mahu atau nak,..Yaa, u can said money is everything, I admit it and money talk.... But boleh ke duit tu beli love, perasaan, jiwa? Xboleh kan.... memang orang akan suka kita, sanjung kita kalau kita kaya, but semua tu real ke? No.... kalau dalam 100 orang tu nak cari sorang pun payah....
Kebanyakan remaja/orang muda sekarang ni suka habiskan masa dengan bercinta...Xsalah nak bercinta, sekurang2 nya ada gak pemberi semangat, penggalak kita selain dari family and kawan2 kita sendiri.... Tapi seimbangkan la dengan study/ kerja... Ni x, kalau bercinta sibuk nak berkepit 24 jam dan dating sana sini, pastu study/ and kerja tunggang terbalik.... Pk la pasal future sama and jangan berfikiran singkat dan menikmati kebahagiaan yang singkat... And when something were went wrong, jangan la too emosional, be profesional and rasional... Semua yang terjadi ada reason dia....
Owhhh..yaa forgot! Sekarang ni kalau bukak FB/Fster banyak tol pic convocation kan...For those yang convo REALLY CONGRATS korang....SUKSES SUKSES!*wink*....


Sampai sini je la ea blog kali ni...Salam;)

0 SAY WHAT??!!!!: