pEnGikOt

Friday, September 7, 2012

Cikgu VS Engineer! (True Story) -










Entry ini telah dipadam oleh saya kerana segala apa yang saya mahu sampaikan rasanya telah sampai kepada kebanyakan daripada anda semua. Sape yang nak baca leh contact saya kat FB (takyah add,hantar msej suda~) atau kalau tak nak masuk fb saya, sila komen kat entry ni -->  Thanks Semua! dan komen kat ruangan bwah tu. Ada komen FB dan leh komen blog. 



p/s: dah tetiber masuk blog ni kan..pe kata singgah SINI jap.. kata sapotttt :p

Sape yang komen blog, sila tinggalkan emel anda.

170 SAY WHAT??!!!!: