pEnGikOt

Tuesday, November 17, 2009

.: Ikatan Pertunangan Dan Bebel Aku:.

Salam Semua... Wahhh...dah masuk pertengahan bulan NOVEMBER kot kita.... Cepat betul masa berlalu(atau ak yang lambat).... Kitty Maybe this entry agak boring kot sebab ak akan cerita pasal majlis pertunangan kawan ak yang xberapa nak kwan ni..... Alahaiii..baca je la.....



1st sekali ak nak ucap SELAMAT BERTUNANG (pic sponsored by Saree). Kawan ak yang bernama SUHAILA BINTI ABDUL KARIM(btul kot ejaan ni).....Alhamdulillah...dah berjaya jugak dia bertunang dan da up satu level! Apa2 pun i wish all the best for you Su! Dan di sini(bayangkan ak dpan ko su) ak menyusun sepuluh jari memohon seribu kemaafan kerana tidak dapat menghadiri majlis pertunangan mu itu.....sobbb sobbbb...T_T


Dalam belek2 pic gambar Su btunang ni(dapat tgok kat blog dan mukabuku kwan2 yg p sbb ak xp! T_T)...ak pun terfikir lepas ni giliran siapa ya? Act ak bukan xnak pergi atau nak boikot(jauh skali) majlis pertunangan dia yang meriah ni(dgar dr kwan ia meriah)... Masalahnya ak kerja dan pemandu ak yang xbergaji a.k.a Fad xamik ak kat umah....Da la ujan masa tu,xkan la ak nak redah naik moto...xglamer ar p umah orang bertunang basah2(bju dan seluar ak mahal,xssuai untuk naik moto)...lalala^^ Mesti ko tengah bahagia kan Su dan sampai sekarang ak xp lagi jumpa ko sbb ye la dengan kerja yang makin bertambah(bajet busy la) serta kawan2 yang akan di tinggalkan(nak p menjalang dlu sblum pergi).... So ak kena la utamakan apa yang patut di dahulukan(ko pun penting Su,cuma kurang)......




Pastu once again ak pun tengok la emel kakak ak(xyah mntak izin mmang dia bg da) untuk tengok2 apa yang menarik selama sepeninggalan ak yang bajet sibuk ni.... Wowww..banyak emel dari kwan2 dia...heheh.... ak pun bukak la mana yang ak rasa agak menarik dn FYI for those emel yang agak private ak xbukak(jjurnya ak!)

Pastu tengah bukak punya bukak punya baca tiba2 ak ada ternampak emel dia yang tajuk "bahana berkahwin dengan rappers!"... Menarik tajuk dia! ak pun bukak la dan rupa2 nya just ada satu pic je! Cisss..tajuk gempak ingatkan berita dia gempak la jugak, rpa2 nya ada satu pic je..... Hampeh+ ngarot!,... tapi itu la dia kan, manusia ni suka menilai dari luaran dlu(korang pun sama gak!)..... Pastu ak pun bukak la apa yang best sgat pic itu smpai tajuk dia gempak kan.... Tadaaaa!!!!!(tgok pic kat bwah) Walllaweeehhhh!!!! malas ak nak merapu da sbb kat atas ni pun ak da bnyak merapu(sedar pon), so korang tengok la sendiri and nilai sendiri ea... Hehehe....




p/s: Su, xyah la rock sgat ea nnti kad kawin ko, xrela mak nyah nak p kalau ini ropenye kad kawin ko.....huhu^^






p/s 2: sapa2 yang xnampak bagaimana rupanya kad kawin yang ak upload ni hangpa leh save dalam PC/ lappy masing2 dan zoom la mana yang patot ea...Peace!

3 SAY WHAT??!!!!: