pEnGikOt

Saturday, November 14, 2009

-Trend Terbaru Di Japan- euwwww~~

Hepi pagi semua.... hari ni hari Sabtu and as usual masuk opis(kawan ak brtunang, xdapat p) > cek emel > makan biskut > pasang mp3 > wat kerja sampai bengang(tension is paaiiinnnnnn!!!!).....

Pastu masa tengah tengok2 emel kakak ak(dengan kebenaran k), ak ada terjumpa la banyak emel yang agak menarik untuk di muatkan di dalam blog ak...tapi ak upload dulu la mana yang rasa cambest! Nak trend nye pasal sanggup dorang wat camni..ak xtau la apa depa buh kat kepala depa(pnerangan ada, tapi malas nak bca sbab dalam bahasa Jopun)...



Mesti semua tertanya kan apa yang depa wat kat atas ni...nak kata masuk air xmungkin sebab selalu orang masuk air kat bhagian pergelangan tangan(saket woo!!!)....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Ni la dia akibat pegaruh cerita HELL BOY!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.









Punya nak hbaq btapa kurgnya ayq dalam badan dia!(ak leh tlong tmbahkan..tetttttt)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.













hasil selepas di masukkan air..
Ni kalau sesat kat padang pasir KOMPOM leh idop seminggu!














Bapak hellboy dengan anaknya! GO To HEll la you!

















2 SAY WHAT??!!!!: