pEnGikOt

Monday, July 19, 2010

Keriangan Yang Singkat

I think a few days ago aku ada buat post yang terselit salah satu lirik lagu. So, kepada yang request lagu tu aku da emel kat korang that song dan aku ucapkan terima kasih banyak2 sebab sudi jugak bagi feedback kat blog ak ni....MUCH LOVE untuk korang ea. Owhhh, ya to the person who asking me bout what so fun being blogger now you know why. See,...ada jugak kan orang yang bagi feedback pasal blog korang even just nak request lagu je? And its showed that you are not alone as you thought dude!

Aku pun tak tau la nape sebab recently ak ada something that never i felt before. Kepada sesiapa yang mulut manis kata mungkin ak da tinggal 2 atau 3 Jumaat thanks sebab memang aku harap aku 'pergi' masa muda. Kurang sikit dosa kan...huhu^^ Tapi xpela, let me handle it by myself k....(T T)


Semalam keluar merayap dengan Mira, Una, Nadid, Qayyum dan Zaid memang best dan happening gler. Sehari suntuk kitorang keluar dan kepada Nadid U jangan nak nakal2 ok di skola..babap jap lagi..hehehe(jgan marah Mira). Yang paling kecoh masa kat muzium la. Dah la banyak bahan pemeran pelik2, pastu masing memang dari luar(kecuali Una), so agak teruja la tengok bahan2 pameran kat muzium Shah Alam tu. Dan betambah kecoh bila nak keluar. hahaha. U know what,masa kitorang da nak keluar, ada abang guard dengan mak guard kat pintu keluar mintak kitorang isi borang cadangan. Kebetulan masa dalam muzium memang ak berkenan nak tangkap gambar dengan abang guard kat situ, so bila ada peluang masa nak isi borang feedback ak pun apa lagi posing habis la dengan diapit dua abang guard! Ya ampun akhirnya sempurna jugak lawatan ak kat muzium tu hari tu. Dan si Mira, Una dan Nadid gelak jangan cakap la bila ak posing dengan abang guard kat situ. Qayyum jangan marah ea, gedik skali skala kan,...hihihi.....Pastu sebelum balik jumpa pulak dengan Darun(my lovely ever bro), Hazim(abg), Linda dan Dayah. Kalau da jumpa kawan2 lama, apa lagi, memang kecoh la gelak xhengat kan. hahaha... memang rasa rindu balik kat zaman study dulu! And masa dalam kereta balik rumah lepas hantar Qayyum, aku, Mira dan Nadid telah berkaraoke kejap lagu Rossa- Hati Yang Kau Sakiti. Wallaweh! memang kecoh beb satu kereta dengan suara kita! Dah lama xbuat keje giler2 kan terutama pas habis belajar dlu..

Walaupun macam keluar lama, tapi rasa xpuas sebab masih banyak lagi aktiviti xbuat... Kepada korang, hope kita akan kuar sama2 lagi ea....PEACE!

4 SAY WHAT??!!!!: