pEnGikOt

Monday, September 20, 2010

Terima Kasih Semua

Salam semua. Perghhh, penat gler semalam sebab rumah aku ada open house. Keluarga aku mengucapkan Terima Kasih kepada semua yang datang memeriahkan majlis open house kami dan kami juga ingin Memohon Maaf atas segala kekurangan yang ada sepanjang majlis berlangsung.


Alhamdulillah selesai suda semuanya. Dan semalam for the first time ever Una dan Eton sampai jugak umah aku...hehehe! Hepi gler aku dorang datang. Mira xdapat datang sebab Mr. Buah Hati(ayat Mira) ada hal. Mira plak xda transport... Xpe Mira k, Bu faham. Dan kepada Mr. Bukan Buah Hati aku plak, Qayyum maaf ea sebab datang umah Bu yum basah.... Xsangka plak petang ujan semalam. Da la dia nak balik Shah Alam.huhu~

Malamnya lepas maghrib aku terus menuju ke alam mimpi. Xlarat seh! Nasib baik pukul 3 pagi tu aku terjaga, sempat gak buat Isyak. Terima kasih kat Qayyum la sbab sudi teman aku bangun 3 pagi tadi! hahaha!!! Ni yang sayang lebey ni....



Pagi tadi bangun Subuh dalam kul 6 lebih, terus xtido sebab memikirkan keadaan opis aku yang macam kena tsunami sebab aku semalam xkemas masa nak balik. Dengan wayar segala jenis atas meja aku, pastu duit bersepah.so, pagi ni aku masuk opis je, terus mengemas pe yang patut, pastu lepak main FB sampai lebam!


Xda idea nak tulis panjang2, so sampai sini je la ea....daaaaa.xoxo

2 SAY WHAT??!!!!: